Hello hello ;)

Hai hai Assalamualaikum semua. Ni blog Prostar yang baru since barisan kepimpinan dah bertukar. Aharks. Just nak share something with you guys antara aktiviti yang kitorang jalankan dulu. Check it out! :)
IT'S ALL ABOUT PROSTARThursday, December 1, 2011

SEPETANG BERSAMA KELAB PROSTAR LARUT MATANG & SELAMA

     Pada 26 November 2011 bersamaan hari Sabtu, Kelab Prostar Larut Matang & Selama telah mengadakan lawatan ke UiTM Machang, Kelantan. Kehadiran mereka ke negeri Kelantan telah disambut oleh pihak PKD Machang.. Mereka kemudiannya ke UiTM Machang dan mengikuti program yang telah Kelab Prostar Pengajian Tinggi UiTM Kelantan sediakan sempena menyambut kehadiran mereka.. Program Sepetang Bersama Kelab Prostar Larut Matang & Selama....

       Program ini diadakan adalah untuk memberi  peluang kpd kami bertukar-tukar pendapat mengenai kelab masing2.. Program ini bermula drpd jam 2.00 ptg dan tamat pada jam 6 ptg.. Bagi pihak Kelab Prostar Pengajian Tinggi UiTM Kelantan, kami, para exco mengucapkan jutaan terima kasih atas kesudian mereka untuk hadir dan memberi pandangan dan pendapat kepada kami.. Semoga kita bertemu lagi pada masa hadapan..:)

* Ucapan oleh penasihat kami aka ABAH..:)
-MC Program-
-Para exco + wakil Kelab Prostar LMS-

-EXCO2!!!-
-Ucapan oleh wakil Kelab Prostar Larut Matang & Selama-
-Penyerahan cenderahati sebagai kenangan-
-Penyerahan plak sebagai tanda terima kasih atas lawatan ke UiTM Machang-
-Time for PICTURE!!!-

     p/s : adik2, wakil Kelab Prostar Larut Matang & Selama mmg "sporting" n best!!!! Good Luck semua...:)

No comments:

Post a Comment